Welkom in Alpenzeit

Ons nieuw gerenoveerde Bed&breakfast ligt centraal in Flachau/Reitdorf op 5 minuten van het dalstation “Spacejet”.  Wij bieden u nieuw ingerichte, sfeervolle kamers met douche en toilet voorzien van heerlijke bedden, kabel tv, internet, een mooie ontbijtruimte, tevens ruimte om ’s avonds te ontspannen en een grote kinder-speelruimte met internet, tv, playstation, Wii, lego, knexs, en andere spelen. Vanzelfsprekend is er een skiruimte in ons huis aanwezig.

Bed & Breakfast

Onze B&B is heerlijk rustig gelegen aan de rand van het dorp Flachau in de wijk Reitdorf. Binnen een straal van 5 minuten bent u op de piste, het zwembad thermen Amade, bij de winkels of bij de diverse restaurants en sfeervolle hutten. Zowel de skibus als de langlaufloipe “de tauernloipe” loopt langs het huis.

Families & Groepen

Voor families en groepen is het huis ook zelfverzorgend af te huren. U beschikt dan over alle voorzieningen in het huis inclusief volledig ingerichte keuken waar u zelf uw maaltijden kunt bereiden. Het huis beschikt over maximaal 30 bedden.

Flachau, Oostenrijk

Flachau, wereldbekend door wereldkampioen Hermann Maier,  is een van de modernste skigebieden van Oostenrijk en staat hoog in de ranking als het gaat om top gebieden. Met het altijd sneeuw zekere gebied is het gebied voor zowel beginners als gevorderden een unieke ski-ervaring.

Snowspace Flachau, is bekend door:

  • Hypermoderne snelle liften (geen sleepliften)
  • 100% geprepareerde pisten (160 km)
  • Directe aansluiting met Alpendorpf (100km piste)
  • Voldoende authentieke & moderne hutten voor pauzes
  • Aprés-ski voor jong en oud
  • Onderdeel van Sportwelt Ski-amadé, daardoor 860 km piste met uw skipas

Contact & Route

Gemeindestraße 13
5542 Flachau
Austria
+31 6 - 218 614 16
 info@alpenzeit.nl


Heeft u een vraag en/of wilt u meer informatie? U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier.